a10
a9

Selskaber og mad ud af huset

Festlige arrangementer er en mindeværdig del af Badehotellets lange historie. Kombinationen af skønne lokaler, fantastisk mad, god service og solnedgang over Ho Bugt er perfekt, når vi skaber gode minder for jer.

Vi kan tilbyde forskellige menuløsninger til både brunch, middag og helaftensarrangementer til en fast pris. Vi har udarbejdet en festbrochure, som illustrerer nogle af de muligheder, der er. Der er selvfølgelig altid mulighed for at tilpasse menuen efter jeres ønsker og behov.

Vores festbrochure

Vores festbrochure illustrerer hvordan en skøn aften i festligt lag kan se ud på Hjerting Badehotel. Vi er åbne for jeres forslag og input til, hvordan I får en uforglemmelig aften.

Konfirmation

Hold din konfirmation på Hjerting Badehotel 2023

Vores konfirmationsbrochure illustrerer hvordan en skøn dag i festligt lag kan se ud på Hjerting Badehotel. Vi er åbne for jeres forslag og input til, hvordan I får en uforglemmelig dag.

Brunchbuffet

Vores brunchbuffet består af et bredt udvalg af friske råvarer, lokale specialiteter. Der er med sikkerhed mad og drikke for enhver smag.

Vi forkæler jer med både salt og sødt, og det er altid muligt at tilkøbe andre drikkevarer, velkomstdrinks eller kaffe og kage til senere på dagen.

Badehotellets brunchbuffet kan ikke bestilles i perioden 01.05. – 30.09.2023.

Mad ud af huset

Hvis du ønsker at holde din fest i eget hjem, så hjælper vi gerne med maden. Den indeholder selvfølgelig samme velsmag og oplevelse, som når den nydes i vores lokaler. Med denne løsning kan du nyde den hjemlige stemning og have god tid til dine gæster imens.

Vi laver alt vores mad fra bunden og bruger naturligvis kun de bedste råvarer. 

For mad ud af huset, bedes du kontakte os, så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Kontakt os på mail pilegaard@hjertingbadehotel.dk

Booking af lokaler og selskaber

Vores lokaler er populære, og det er en god idé at booke i god tid – også selvom der er år til den store dag. Hvis du er bekendt med datoen for din fest, så kan du allerede reservere lokalet nu. Når vi har modtaget dit depositum, er lokalet sikret, og du kan i ro og mag planlægge festen i samarbejde med os.

For spørgsmål, lokalereservation eller andet i forbindelse med fest og arrangementer, kontakt Lars Munk på tlf.: 75 11 70 00 eller mail: lars@hjertingbadehotel.dk 

Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.